Wat kost een MacBook scherm reparatie?

MacBook scherm kapot

We zien het veel voorkomen, een MacBook met een kapot beeldscherm. Of je nu een MacBook Pro of Air hebt met een 13 -inch, 14 -inch, 15 -inch of 16 -inch scherm. Van het ene op het andere moment heb je opeens rare strepen en lijntjes in je beeld of een duidelijk zichtbare barst. Vaak gebeurt dit door een klein ongelukje, waterschade, flexgate of dataflex kabel problemen ook wel Dustgate genoemd. In de meeste gevallen is beeldscherm reparatie je beste en goedkoopste oplossing. Een nieuwe MacBook is namelijk vaak het het 3 voudige van de prijs dan wordt gerekend voor het vervangen van het beeldscherm. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen en proberen wij onze MacBook scherm reparatie prijs zo laag mogelijk te houden. Goed voor je portemonnee en beter voor het mileu.

Wat kost een MacBook scherm reparatie?

Toen je erachter kwam dat je beeldscherm van je MacBook kapot was had je waarschijnlijk al het idee dat dit niet de goedkoopste reparatie is voor een MacBook. Zoals hierboven genoemd proberen wij de prijzen zo laag mogelijk te houden gezien dit vrijwel de duurste reparatie voor je MacBook is. De goedkoopste scherm reparaties zijn voor de 13 -inch modellen en de duurste voor de 16 -inch uitvoering, de 14 -inch en 15 -inch zullen hier tussen vallen. Afhankelijk dus van je beeldscherm groote, bouwjaar en model hangt de prijs vanaf. 

Klik hieronder op je model om de prijs te zien voor scherm reparatie. 

Weet je niet welk model MacBook je hebt. Klik hier.

''MacBook scherm problemen''

Bij MacBook scherm problemen kunnen verschillende symptomen optreden. Een aantal van deze symptomen zijn als volgt:

  1. Gekleurde lijnen die door het display lopen
  2. Het scherm blijft helemaal zwart
  3. Het scherm vertoont strepen of vlekken
  4. Het scherm knippert of verandert van kleur
  5. Het scherm is gebarsten of gebroken
  6. Het scherm kan verschillende kleuren weergeven
  7. Het beeld wordt niet goed weergegeven of is wazig
  8. Er kunnen rare beeld weergaves voorkomen
  9. Val of druk schade
  10. Waterschade vlekken in het beeld of flikkering van de achtergrond verlichting

''Waarom bij ''Het Appellab?''

''Het Appellab" heeft uitgebreide kennis en ervaring met alle soorten MacBook schermreparaties en staat klaar om jouw probleem snel en efficiƫnt op te lossen. Zo kun jij snel weer aan de slag met jouw MacBook!

Wil jij meer Advies over je reparatie of direct een afspraak maken? Wij helpen jou graag verder! neem contact met ons op!


Contact Hulp nodig?

Te bereiken op:
Maandag  10:00 - 18:00
Dinsdag  10:00 - 18:00
Woensdag  10:00 - 18:00
Donderdag  10:00 - 18:00
Vrijdag  10:00 - 18:00
Het Appellab