Jouw Apple probleem is onze uitdaging!

Heeft jouw MacBook of iPhone schade door een ongelukkige val of doet deze het opeens niet meer? Het defect kan simpel een kapot scherm, accu of oplaadpoort zijn, maar ook een defect component op het moederbord. Gezien wij in vrijwel alle reparaties gespecialiseerd zijn kunnen wij jouw Apple laptop of telefoon vaak weer volledig oplappen! Daarbij zijn wij één van de weinige reparatie bedrijven die gespecialiseerd zijn in complexe iPhone en MacBook moederbord reparaties. Dit waar de leverancier en producent vaak met langdurige en dure oplossingen komen hebben wij vaak een betere, snellere en vooral goedkopere oplossing! Dat is onze uitdaging.

Het Appellab, reparatie van o.a. defecte iPhone's, iPads en MacBooks

Jouw voordelen bij Het Appellab

Jouw iPhone en MacBook zijn de verlengstukken van je digitale leven. Om die reden wil je ze het liefst gisteren naar volle tevredenheid gerepareerd hebben. Wij zorgen daarom voor een snelle, betrouwbare en hoogwaardige reparatie van jouw Apple-apparaat. Ontdek hieronder jouw voordelen!

Hoge slagingskans van reparatie (90%)
Betrouwbaar en 100% discretie
Hoge kwaliteit onderdelen
Jouw apparaat binnen 1 tot 5 dagen opgelabt
Diagnosekosten vervallen bij een reparatie
Het Appellab, reparatie van o.a. defecte iPhone's, iPads en MacBooks

Erik Jonkers; het gezicht achter Het Appellab

Met mijn liefde voor Apple-producten, elektronica en techniek help ik je graag met het oplossen van jouw probleem. Die liefde gaat terug tot mijn jonge jeugd, met het in elkaar knutselen van grote bouwpakketten. Een passie die ik nooit ben kwijtgeraakt. Alleen maakten de bouwpakketten plaats voor elektronica en minuscule onderdeeltjes van moederborden. Hoe complexer het probleem, hoe leuker ik het oplossen ervan vind. Daarbij ga ik tot het uiterste en breid mijn kennis van verschillende typen MacBooks en iPhones continu uit voor de klant, Het Appellab en mezelf.

Het Appellab, reparatie van o.a. defecte iPhone's, iPads en MacBooks

Werkwijze Hoe we jouw MacBook of iPhone weer oplabben?

Na aan grondig onderzoek in ons rijk uitgeruste Appellab koppelen we onze bevindingen aan je terug. Wist je dat we in 90% van de gevallen een probleem met een MacBook of iPhone kunnen traceren én oplossen? Daarbij gaan we uiterst secuur om met de persoonlijke gegevens op jouw Apple-apparaat. 100% betrouwbaarheid en discretie gegarandeerd. Ben je akkoord met de uit te voeren reparatie? Dan gaan we verder voor je aan de slag. Afhankelijk van het type probleem repareren we jouw iPhone of MacBook binnen 1 tot 5 dagen gemiddeld. Want wij snappen als geen ander dat je jouw Apple-apparaten niet lang kunt missen!

Laat jouw Apple-apparaat repareren!

MacBook
moederbord reparatie

Vanaf €199,- Laat jouw MacBook repareren chevron-right

iPhone
moederbord reparatie

Vanaf €79,- Laat jouw iPhone repareren chevron-right

Overige MacBook en
iPhone reparaties

Vanaf €20,- Bekijk de overige reparaties chevron-right

Contact Hulp nodig?

Te bereiken op:
Maandag  10:00 - 18:00
Dinsdag  10:00 - 18:00
Woensdag  10:00 - 18:00
Donderdag  10:00 - 18:00
Vrijdag  10:00 - 18:00
Het Appellab