Reviews Hoe denken klanten over Het Appellab?

Jouw iPhone of MacBook staat vol persoonlijke gegevens. Wij begrijpen daarom goed dat je een betrouwbaar reparatieadres zoekt. Lees hieronder wat onze klanten zeggen over Het Appellab!

Erik heeft mijn MacBook Pro met het Flexgate probleem enorm snel en goed gerepareerd! Nadat ik contact had gezocht met Erik belde hij mij meteen terug. Hij gaf goede en eerlijke informatie over de reparatie en ik kon mijn MacBook dezelfde dag nog langsbrengen. De volgende avond had hij mijn MacBook al gerepareerd en van binnen helemaal stofvrij gemaakt en de waterschade hersteld. Ik merk zeker verbetering! Mocht ik in de toekomst nog eens een probleem hebben met een Apple product, vind ik het zeker waard om een uur heen en terug te rijden voor zulke goede service. Nogmaals heel erg bedankt Erik!

Jenny Lagerwaard 24 maart 2023

Erik communiceert op een prettige en duidelijke wijze. Zo kun je een goede afweging maken of het verstandig is om je Apple een 2e leven te geven. Hij repareert echt. Apple en AMAC wisselen alleen maar onderdelen (tegen een hoge prijs), daarmee maakt Erik het verschil.

Wim Rosier 21 maart 2023

Snel en goed geholpen. Vriendelijk, servicegericht en bereid buiten de box te denken.

Saskia Stehouwer 18 maart 2023

Goede en snelle service!

Frans Lopers 16 maart 2023

Na een paar weken Apple support zonder resultaat,binnen een paar minuten het software probleem opgelost! (Iphone verbinden met MacBook lukte niet)

Koenraad 15 maart 2023

Vlak voor mijn vakantie ging mijn Iphone stuk, deze had ik nodig om mijn gegevens over te zetten naar mijn nieuwe Iphone. Door de snelle hulp van Erik kan ik met een gerust hart en Iphone op vakantie. Top! Erik, Bedankt!

Peter Pels 13 maart 2023

Contact Hulp nodig?

Te bereiken op:
Maandag  10:00 - 18:00
Dinsdag  10:00 - 18:00
Woensdag  10:00 - 18:00
Donderdag  10:00 - 18:00
Vrijdag  10:00 - 18:00
Het Appellab