Welk model MacBook heb ik?

Waarom is het vinden van je MacBook model belangrijk?

Vaak weten klanten niet welk model MacBook ze nu exact hebben. Wel of het een MacBook Pro of Air is, het bouwjaar en of deze een 13 -inch scherm heeft of een groter scherm. Dit nemen wij natuurlijk niemand kwalijk want wanneer moet je dit nu weten? Wel bijvoorbeeld voor verkoop van je MacBook, bij het vinden van compatibele accessoires en het uitvoeren van specifieke software-updates of reparatie aan je MacBook. Door het juiste model te weten voor reparatie kunnen wij jou namelijk het beste adviseren en je vragen over de geschatte kosten het beste beantwoorden.

Waar vind je het Modelnummer en Serienummer op je MacBook?

Optie 1 -  Op de onderkant van je MacBook

Op de onderzijde van je MacBook staat altijd een klein stukje tekst. Hierin staat het Modelnummer en het Serienummer van je MacBook. Door het Model A.... nummer aan ons door te geven weten wij precies met welk Model wij te maken hebben. Hierdoor kunnen wij je snel een prijsopgave doen en beter inschatten met welk probleem je MacBook zeer waarschijnlijk te maken heeft. Kijk onderaan de pagina in het modellen overzicht welk MacBook Model je hebt en selecteer je gewenste reparatie en wij nemen contact met je op. Uiteraard kun je ook hier je vraag stellen.

Debitis reprehenderit iste laudantium iusto ducimus.

Optie 2 - Over deze Mac

Om te beginnen, klikt je op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van je beeldscherm en selecteer je "Over deze Mac" uit het vervolgkeuzemenu. Dit opent een venster met de basisinformatie over je MacBook. Vergelijk in het modellen overzicht onderaan deze blog of je een MacBook Pro of Air hebt, hoeveel inch je scherm is en het bouwjaar.

Deserunt sint aut vel maiores laudantium quasi inventore.

Optie 3: Extra informatie over je MacBook

In het venster "Over deze Mac" zie je de algemene informatie van je MacBook, zoals het besturingssysteem, de processor, videokaart en het werkgeheugen van de MacBook. Indien je nog meer specifieke informatie over je MacBook wil weten klik dan op de knop "Systeem Overzicht" voor meer details. 

Exercitationem nemo ipsa amet maiores tenetur omnis eaque.

Klik hieronder op je MacBook model om je reparatie te selecteren en aan te melden.

Contact Hulp nodig?

Te bereiken op:
Maandag  10:00 - 18:00
Dinsdag  10:00 - 18:00
Woensdag  10:00 - 18:00
Donderdag  10:00 - 18:00
Vrijdag  10:00 - 18:00
Het Appellab