Wordt je MacBook te warm?

Stof macbook ventilator

Op zoek naar een MacBook Reiniging? Neem contact met ons op! »

''Oververhitte MacBook''

Je hebt je MacBook al een paar jaar en inmiddels begin je merken dat deze toch wel erg warm en een beetje traag begint te worden. Dit kan komen door stof binnenin de Apple MacBook. De ventilatoren kunnen door de stofopbouw niet meer goed de ''Heatsink'' van de Processor koelen. Hoe warmer de Processor word hoe moeilijker deze het krijgt om Maximaal vermogen te leveren (deze Chip is het brein van de MacBook). Koeling is dus essentieel voor een goedwerkende MacBook. 

MacBook onderhoud (APK)

Om de maximale prestaties op hardware niveau goed te onderhouden kunnen wij de volgende reinigingen voor je geliefde MacBook aanbieden.

MacBook Reiniging ''Standaard' - Stofvrij (kosten €69,- bij reparatie en €99,- excl. reparatie)

Bij een MacBook Reiniging ''Standaard'' maken wij alles stofvrij binnenin je MacBook. We maken de ventilatoren stofvrij en halen het moederbord uit de behuizing. Door het moederbord stofvrij te maken verklein je de kans drastisch met dat er condens in de lucht wordt aangezogen en zich kan hechten aan het stof op het moederbord, Dit kan vervolgens corrosie veroorzaken en problemen aan elektronische moederbord componenten geven. Met de standaard reiniging hoef je je hier voorlopig geen zorgen meer om te maken en vergroot je tevens de kans op een langere levensduur. Als extraatje reinigen we ook de buitenzijde van je Macbook met zichtbaar verschil ;)

MacBook Reiniging ''Pro'' - Inclusief Thermische Pasta (kosten 99,- bij reparatie en €129,- excl. reparatie)

Voor de beste MacBook ervaring gaan we net nog een stapje verder dan de MacBook Reiniging ''Standaard'. Hierbij halen we tevens de ''Heatsink'' van het moederbord af en vervangen we de ''Thermische Pasta'' op de Processor. Na  jaren gebruik van je geliefde MacBook droogt deze pasta uit en wordt de geleiding slechter. Hoe warmer de Processor word hoe moeilijker deze het krijgt om Maximaal vermogen te leveren (deze Chip is het brein van de MacBook). Door de Thermische pasta van de Processor te vervangen maximaliseer je het contact tussen de Processor en Heatsink en verbeteren we de koeling. Hierdoor zal je MacBook op hardware niveau weer maximaal presteren!

Nesciunt voluptatem sint rem provident omnis quibusdam sunt.

Voor prijzen neem contact met ons op!

Wij hebben ''oog'' voor je geliefde Apple

Credits to - Hugh Jeffreys

Bron - Youtube

Knoptekst

Contact Hulp nodig?

Te bereiken op:
Maandag  10:00 - 18:00
Dinsdag  10:00 - 18:00
Woensdag  10:00 - 18:00
Donderdag  10:00 - 18:00
Vrijdag  10:00 - 18:00
Het Appellab