Hoe stuur ik mijn iPhone of MacBook goed en veilig op voor reparatie?

Je hebt zojuist je reparatie bij ons aangemeld via het ''Reparatieformulier'', maar nu denk je hoe stuur ik mijn iPhone of MacBook veilig op naar jullie? Wij begrijpen dat dit best een beetje spannend kan zijn en daarom helpen we je graag! Hieronder leggen wij je uit hoe je dit het beste en het veiligst kan doen.

Hoe maak ik mijn iPhone of MacBook verzendklaar?

  1. Print eerst het ''Reparatieformulier' uit die je net compleet hebt ingevuld en hebt ontvangen in je mail (controleer je SPAM of Ongewenste e-mail).
  2. Zet je iPhone of MacBook uit indien mogelijk
  3. Zoek een mooie stevige doos waar je ''OogAppel" goed inpast en waarbij er ruimte is om je apparaat compleet op te vullen met grote kranten proppen, bubbeltjes folie, schuim etc. Belangrijk is als het maar zacht is en de gehele ''loze ruimte'' opvult zodat je apparaat niet verschuift en goed beschermd is rondom.
  4. Doe je apparaat in de doos met de opvulling, voeg het ''Reparatieformulier'' toe en plak de doos vervolgens goed dicht rondom.
  5. Maak nu het verzendlabel met de onderstaande gegevens en plak deze op de doos en je ''OogAppel'' is veilig en verzendklaar! 

Het Appellab

Vorelaan 7

7971 AV, Havelte

Het Appellab, reparatie van o.a. defecte iPhone's, iPads en MacBooks

Hoe gaat het verzenden van mijn ''OogAppel''?

Het verzenden van een pakketje is vrij makkelijk nadat je het inpakken al hebt gehad! Maar mocht het je eerste keer zijn dat je iets verzend dan leggen we dit graag hieronder voor je uit.

  1. Zoek hier je dichtstbijzijnde PostNL punt.
  2. Kies bij het PostNL voor ''Aangetekende verzending'' zodat je Pakket voor minimaal €500,- is verzekerd. Voor meer verzekeren kan ook.

Wil je de verzending online volgen, aanmelden en betalen?

Mocht je je pakketje online willen volgen, aanmelden en betalen dan kan dat door hier te klikken of via je PostNL App. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je pakketje afgeven bij een PostNL punt. Vervolgens kun je je pakketje de gehele reis volgen naar Het Appellab :)


Contact Hulp nodig?

Te bereiken op:
Maandag  10:00 - 18:00
Dinsdag  10:00 - 18:00
Woensdag  10:00 - 18:00
Donderdag  10:00 - 18:00
Vrijdag  10:00 - 18:00
Het Appellab